Last van een depressie?

Denk je een depressie te hebben?

Gefeliciteerd!, dit is de wake-up cal voor jou. Je bent volledig uit verbinding met jezelf en je krijgt een boodschap van moeder natuur dat je moet gaan luisteren naar jezelf!

Tenminste als je deze keuze maakt om het vanaf nu anders te doen, want dan pas kun je het echt veranderen.

Blijf je doen wat je altijd hebt gedaan dan blijft alles hetzelfde. "Maar wat doe ik dan wat niet goed is voor mij??"

Jij doet de dingen die niet "echt" bij jou passen, je leid het leven wat je eigenlijk van binnen niet wilt. 

Jij mag nu gaan kiezen voor een makkelijker en vreugdevoller leven!

Als jij niet weet hoe je hier voor kan kiezen dan kan ik je daarbij helpen want je moet eerst weten waarom je depressief bent. Het is noodzakelijk dat je de kern weet van jou depressie zodat jij daarna keuzes kan gaan maken waardoor jou leven makkelijker zal gaan.

Vaak denken we te weten wat de oorzaak is maar zoals je misschien wel weet is 95% van je gedrag onbewust en 5% maar bewust. Vaak weet men dan ook de echte kern niet waardoor je het niet veranderen kan.

De psychiater of psycholoog kan een uitkomst bieden maar als je dit al geprobeerd hebt en dit niet het juiste resultaat gaf dan kun je ook kiezen voor een Holistic Health Coach. Deze is in staat om het onbewuste gedrag zichtbaar te maken. Denk hierbij aan onbewuste patronen en beperkte overtuigingen die ervoor zorgen dat jij geen gemakkelijk leven hebt. 

In onze westerse maatschappij lossen we veel op met medicijnen en naar mijn idee is dit symptoombestrijding. Is het niet logischer om de oorzaak te zoeken waarom men zich niet goed voelt? 

Pak je eigen regie weer in eigen handen dan pas kan er iets veranderen. Je hebt altijd een keus!

meer informatie vind je op www.change2you.nl