Tarieven

Mogelijkheden en tarieven

Er word bijna in alle gevallen gestart met een screening waarbij we binnen drie uur tot de kern van het onderliggende probleem komen en dat het probleem mogelijk al is gebalanceerd.

Het kan voorkomen dat hierna nog enkele processen nodig zijn, dit zal dan ongeveer één uur per proces zijn. Meestal is één screening en mogelijk één proces voldoende. In sommige gevallen, wanneer er meerdere dingen spelen, is een extra screening nodig om tot de werkelijke kern te komen.

Omdat de manier van coaching sterk afwijkt van wat u mogelijk gewent bent, is er de mogelijkheid voor een intakegesprek. Tijdens de intake kun je in het kort ervaren hoe holistic health coaching (HHC) in zijn werk gaat. Mocht u later een vervolgafspraak willen dan zullen de kosten voor de intake in mindering worden gebracht. Wanneer u wenst direct aan de screening te beginnen zonder intake gesprek is dit ook mogelijk.   

Coaching per uur                             € 90

screening+balanceren +/- 3 uur   € 180,-     

intakegesprek +/- 20 minuten        € 20     (wordt in mindering gebracht op evt. vervolgafspraak)

Prijzen zijn inclusief 21% BTW

 

Afspraak verzetten of vergeten

Mocht u een geplande afspraak willen verzetten dan horen we dit graag 48 uur van te voren. In principe worden afspraken zonder tijdige kennisgeving of dringende reden door belast.