Over mij

Ik zal me even voorstellen

Ik ben Marielle vd Velden, ik ben gelukkig getrouwd en heb een dochter. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en geniet van wandelingen in de natuur. Vroeger was ik gewend om mezelf continu aan te passen aan mijn omgeving. Naar mijn idee wordt er altijd van ons verwacht dat we ons aanpassen, dit begint als klein kind en gaat ons hele leven door. Ik was net als veel mensen vergeten om me aan mezelf aan te passen. Je bent zelf de belangrijkste persoon in je leven, dus je moet vooral goed naar jezelf luisteren. Vandaar de naam Change2you.

Voordat ik aan de holistic health coach opleiding begon was ik op zoek naar inzichten in mezelf. Ik was op zoek naar antwoorden waarom ik steeds in herhalende situaties terecht kwam . Ik heb nergens het juiste inzicht gekregen en kon het dan ook niet veranderen. 

Toen ik hoorde van deze opleiding wist ik en voelde ik dat dit het was waar ik mijn duidelijkheid ging krijgen. Ik had nog nooit zo'n sterk gevoel gehad van "dit moet ik doen". In eerste instantie deed ik het vooral voor mezelf maar al snel wist ik dat ik met deze methode die ik hier leerde heel veel mensen kon gaan helpen. Want als je inzicht hebt in jezelf dan heb je de keus om het daadwerkelijk te veranderen.

Mijn kracht  is dat ik een duidelijk overzicht kan maken voor andermans problemen/blokkades. Dat ik mensen inzicht kan geven in wat hun aandeel is wat hun leven moeilijker maakt. Ik kan mensen zichzelf  laten zijn en het beste uit de persoon halen. Wat ik belangrijk vind is om niet te oordelen over mensen omdat "niks is wat het lijkt". Ook kan ik wat moeilijk lijkt voor een ander simpel laten zijn wat dan voor de ander als een opluchting voelt. Ik word echt steeds enthousiaster van de resultaten die ik boek.

Mijn missie is mensen de keuze te laten maken voor een makkelijker en gelukkiger leven. Het maakt mij gelukkig te zien dat ik echt een verandering teweeg kan brengen.