Over mij

Change2you

Ik was gewend om mezelf continu aan te passen aan mijn omgeving. Naar mijn idee wordt er altijd van ons verwacht dat we ons aanpassen, dit begint als klein kind en gaat ons hele leven door. Ik was net als veel mensen een beetje vergeten om me aan mezelf aan te passen. Je bent zelf de belangrijkste persoon in je leven. Dus je moet vooral goed naar jezelf luisteren.

Verander naar wie je echt bent.

Vandaar de naam Change2you

Ik zal me even voorstellen.

Ik ben Marielle van der Velden, ik ben gelukkig getrouwd en heb een dochter waar ik erg trots op ben.

Ik werk twee dagen in de week als verpleegkundige bij mensen met een verstandelijk handicap. Dit doe ik al 21 jaar met veel plezier, wat dit werk zo leuk maakt is dat ik een bijdrage kan leveren aan hun geluk. Wanneer ik er ben probeer ik er iets gezelligs van te maken en echt naar hen te luisteren en waar ik kan te helpen. Ik probeer naar hun mogelijkheden te kijken en de zorg hierop aan te passen.

In mei 2018 heb ik mijn opleiding tot Holistic Health Coach afgerond. 

Mijn kracht  is dat ik een positieve instelling heb en vertrouwen kan geven, dit slaat over naar de ander waardoor de ander zich beter gaat voelen. Mijn sterke kant is dat ik mensen zichzelf kan laten zijn en het beste uit de persoon kan halen. Wat ik belangrijk vind is om niet te oordelen over mensen omdat "niks is wat het lijkt". Ook kan ik wat moeilijk lijkt voor een ander simpel laten zijn wat dan voor de ander als een opluchting voelt.