Coaching

Ik kan snel inzichtelijk maken hoe jou denkpatroon werkt. Hoe jij vastloopt binnen je eigen gedachten en overtuigingen en hoe je deze om kunt keren. In de coaching gebruiken we de intelligentie van het lichaam en de herinneringen die in het cel-geheugen zijn opgeslagen. Deze herinneringen kunnen ervoor zorgen dat je steeds weer in hetzelfde patroon terugvalt. Via je arm ( kinesiologie ) laat ik je voelen wat gedachten zijn en wat de werkelijkheid is dus ik omzeil je denken omdat je gedachten je vaak misleiden. Jouw probleem pakken we samen bij de kern aan waardoor blokkades voorgoed verdwijnen.

De coaching die je van mij krijgt is op maat gemaakt voor jou. Jij krijgt in de tijd dat je bij mij bent datgene wat jij nodig hebt om verder te kunnen groeien en je doelen te behalen. Geen mens is hetzelfde dus ik kijk wat jij nodig hebt. Wat voor de 1 goed is, kan voor de ander juist niet werken. 

Het kan zijn dat 1 coaching genoeg opheldering geeft om zelf verder te kunnen maar het kan ook voorkomen bijvoorbeeld wanneer er meerdere dingen spelen dat er meer inzichten nodig zijn. Alles gaat in overleg met jou en de keus ligt altijd bij jou.