« "Er is een last van mijn schouders"»

Gepubliceerd op 31-08-2018

Je ervaart al vanaf je geboorte leuke en minder leuke dingen in je leven. De minder leuke ervaringen stop je vaak onbewust weg. En dit kan blokkades opleveren, dit heb je zelf niet in de gaten. Dit totdat je bij een Holistic health coach komt.  

Die blokkades welke bij mij zijn opgebouwd, heeft bij mij uiteindelijk reuma opgeleverd. de laatste jaren verslechterde mijn situatie, de reuma speelde steeds een grotere rol in mijn leven. 

Ik ben met Mariëlle gaan praten in de hoop dat ze deze verslechtering kon laten stoppen. Ze deed wat testjes en liet me wat oefeningen doen. We hebben uiteindelijk in een korte tijd veel dingen besproken. Mariëlle gaf me inzicht in de kern van het probleem, ik heb blokkades opgebouwd en door de bewustwording van deze blokkades en bepaalde oefeningen zijn deze blokkades opgelost. Hierdoor is er letterlijk en figuurlijk last van mijn schouders en ik voel me bevrijd. 

Ik kan nu met bepaalde situaties beter omgaan. Ik kom nu veel beter voor mezelf op, ik zeg wat ik wil, ik leid mijn eigen leven in plaats van dat ik mijn leven laat leiden.

En bovenal ik heb nu veel minder last van mijn reuma. ik gebruik minder medicatie en de bloedwaardes zien er veel beter uit.

 

bedankt Mariëlle,

                   Sabina

153570886831f591a258f8404ee543cfc6a8b10236.jpg